Log in
X

Company Name

Time Frame

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Junior Training Coordinator

Junior Training Coordinator

Information

Publish Date

14.09.2018

End Date

28.09.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

TimeFrame në kuadër të projekteve që është duke realizuar është duke kërkuar

Një (1) Junior Training Coordinator.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mban shënimet për të gjithë aplikantët në programin e trajnimeve
 • Kontakton kandidatët dhe mban komunikimin me të gjithë kandidatët rreth rrjedhës së trajnimeve (orare, detyra, ushtrime, provime)
 • Evidenton pjesëmarrjen e kandidatëve në trajnime
 • Asiston trajnerët në punët administrative rreth mbarëvajtjes së trajnimeve
 • Mban komunikimin me kompanitë potenciale për angazhim të kandidatëve në punë praktike
 • Kontakton të gjithë pjesëmarësit e trajnimeve të TimeFrame dhe përditëson databazën rreth gjendjes së tyre të punësimit dhe aftësimit professional
 • Përgadit raporte rreth mbarëvajtjes së trajnimeve

Aftësitë e kërkuara:

 • Aftësi organizative
 • Njohje shumë e mirë e punës në paketën Microsoft Office
 • Njohje shume e mirë e punës me aplikacone të bazuara në WEB
 • Preferohet kandidat/e me njohuri elementare në Shkenca Kompjuterike

Nga kandidatët e interesuar kërkohet fleksibilitet në orar të punës (si rezulltat i orareve të ndryshme të trajnimeve), punë pasdite dhe 6 ditë në javë.

Të gjithë kandidatët/et e interesuar duhet të aplikojnë duke dërguar CV ne info@tframe.de. Me subjektin e e-mail “Emri Mbiemri – Junior TC”

Expired

Share

Advertising