Log in
X

Company Name

SUPER VIVA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kalkulant/e - Prizren

Kalkulant/e - Prizren

Information

Publish Date

14.09.2018

End Date

19.09.2018

Categories

Financa

Job Places

Prizren

Job Description

Qendra e Prodhimit/ Restaurant POMO/ PRIZREN

Shpall konkurs:

Pozita: Kalkulant-e

Departamenti: Financës

Lokacioni: Prizren

Përgjegjësitë kryesore: 

  • Kalkulimi i faturave në sistem
  • Faturim për shitje të artikujve
  • Punë të tjera që ngarkohen nga departamenti Financës

Kushtet e përgjithshme:

  • Të ketë përfunduar studimet në fakultetin Ekonomik;
  • Të ketë 1-2 vite përvojë pune në pozicione të ngjashme;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Microsoft Office, përparësi kanë kandidatët që njohin programin e Bilancit;
  • Të ketë aftësi të mira analitike, të jetë i mirë organizuar;
  • Të ketë aftësi të mira për të punuar në grup dhe aftësi të mira komunikuese;
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.comderi më datën 19.09.2018.

Vërejtje: 

Tek subjekti të ceket POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet janë të pavlefshme.

Expired

Share

Advertising