Log in
X

Company Name

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Mjek i praktikes së përgjithshme, Infermier, Ndihmës mjekësor,

Mjek i praktikes së përgjithshme, Infermier, Ndihmës mjekësor,

Information

Publish Date

13.09.2018

End Date

21.09.2018

Categories

| Mjekësi

Job Places

Prishtinë | Shtime

Job Description

Expired

Share

Advertising