Log in
X

Company Name

Ancora L.L.C.

Phone Number

Company Place

Prizren

Shitëse (2), Pastruese (1)

Shitëse (2), Pastruese (1)

Information

Publish Date

13.09.2018

End Date

27.09.2018

Categories

| Saldues | Pastrues

Job Places

Prizren

Job Description

Ancora L.L.C., shpall konkurs për:

Shitëse     (2 Pozita)
Pastruese (1 Pozitë)

Kushtet për Shitëse :
- Të kenë përvojë pune në shitje dhe komunikim me klientin,
- Përparsi kanë ato të cilat e njohin gjuhën boshnjake dhe atë Turke.

Kandidatet duhet te jenë të rrethinës së Prizrenit.

Te interesuarat të dërgojnë CV-në në e-mail: ancora.llc@hotmail.com ose na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049/199-558.

Adresa: Rruga - Ismail Kryezium pa nr, Prizren.
 
Konkursi është i hapur deri më datën 27/09/2018.

Expired

Share

Advertising