Log in
X

Company Name

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Drejtor i Departamentit për Financa dhe Shërbime të Përgjithshme, Zyrtar për Shpenzime,

Drejtor i Departamentit për Financa dhe Shërbime të Përgjithshme, Zyrtar për Shpenzime,

Information

Publish Date

13.09.2018

End Date

26.09.2018

Categories

Financa | Ministri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook