Log in
X

Company Name

Dauti Komerc Sh.p.k

Phone Number

049 736 933

Company Place

Ferizaj

IT (1)

IT (1)

Information

Publish Date

12.09.2018

End Date

19.09.2018

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Ferizaj

Job Description

DAUTI KOMERC SH.P.K -FERIZAJ ,SHPALL KONKURS:

Pozita: IT (1 pozitë)

Vendi: Ferizaj

Kushtet të cilat duhet përmbushur:

  • Diplomë universitare (3 ose 4 vjeçare) ne drejtimin e shkencave kompjuterike -perparesi kane kandidatet te cilet kane mbaruar studimet ne drejtimin Dizajn grafik
  • Lista e notave te studimeve universitare.
  • Kandidatet me pervoje pune kane përparesi.
  • Njohuri lidhur me punën në kompjuter eshte e domosdoshme.
  • Njohja e gjuhes angleze eshte e domosdoshme.
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe negocimit .
  • Aftësitë larta organizative dhe ndërpersonale.
  • Patentë shoferi i kategorisë B.
  • Perparesi kane kandidatet te cilet jetojne ne Regjionin e Ferizajit.

Informat:

CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve arsimoreduhet tëdorëzohen në selinë e Kompanisë “Dauti Komerc”sh.p.k Ferizaj, Rruga magjistrale Ferizaj-Kaçanik ,respektivisht fshati Gërlicë Komuna Ferizaj, çdo ditë pune duke filluar nga ora 07:00 – 15:00 deri në afatin e fundit për aplikim .

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kontakt tel: 049-736-933

Konkursi është i hapur 7 ditë kalendarike nga dita e publikimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook