Log in
X

Company Name

Alma Sh.P.K.

Phone Number

Company Place

Graçanicë

AGJENTË I SHITJES - NJË (1)

AGJENTË I SHITJES - NJË (1)

Information

Publish Date

12.09.2018

End Date

14.09.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Lipjan | Prishtinë

Job Description

” Alma” SH.P.K.

Adresa:Rr.PEĆKA p.n., Llapllasellë, Graçanicë
Nr. Biz. 70445497; Nr. Fiskal 600073431

KONKURS PËR PUNË

Kompania “Alma”SH.P.K., shpall konkurs për pune, si:

POZITA: AGJENTË I SHITJES - NJË (1) POZITË

LOKACIONI I KRYERJES SË PUNËS: PRISHTINË - LIPJAN

PËRSHKRIMI I PUNËS:

 • Krijon territor të shitjes së produkteve që i distribuon shitësi dhe viziton rregullisht blerësit;
 • I’u ofron blerësve asortimanin e produkteve të cilët i distribuon shitësi;
 • Identifikon rregullisht blerës të ri potencial, si dhe informon blerësit lidhur me mallin e ofruar;
 • Siguron që pagesat e blerësve të bëhen me kohë sipas procedurave të brendëshme të kompanisë;
 • Pranon dhe dërgon porosinë sipas planit të vizitave ditore;
 • Bënë porosinë e mallit në depon qendrore sipas afatit të caktuar kohorë;
 • Bashkpunon ngusht me menaxherin mbikqyrës rreth nevojave të shitjes;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Raporton tek menaxheri mbikqyrës i shitjes rreth nevojave të shitjes;
 • Kryen edhe punë tjera sipas rregulloreve dhe udhëzimeve të përcaktuara nga ana e kompanisë dhe udhëzimeve të menaxherit mbikqyrës në pajtushmëri me vendin e punës.

PROFILI:

 • Të ketë të mbaruar minimum shkollimin e mesëm;
 • Të ketë përvojë ne pune si agjent i shitjes së paku (3) vjet;
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi me klientët;
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi me stafin e punës;
 • Të ketë njohuri të mira rrethë programeve bazike të kompjuterit (MS Office,Internet)etj.
 • Përparsi është njohja gjuhëve të huaja.

Data e publikimit: 12.09.2018

Data e mbylljes së publikimit: 14.09.2018

Mënyra e aplikimit bëhet duke dërguar CV-në, në e-mail adresën: atdhegocaj@alma-m.com.mk

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook