Log in
X

Company Name

Luxline Shpk

Phone Number

Company Place

Ferizaj

AGJENT I SHITJES NË TEREN

AGJENT I SHITJES NË TEREN

Information

Publish Date

12.09.2018

End Date

25.09.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Ferizaj | Lipjan | Shtime

Job Description

Konkurs ; AGJENT I SHITJES NË TEREN

Luxline Shpk. Me seli në Shtime është përfeqsues exklusiv i kompanis UCARE made in EU për Kosove,

Ucare në Kosove tani është prezente me produktet profesionele dhe shumë cilsore për sektorin e veturave. Autokozmetikë: Aroma për vetura, Shampon për autolarje, produkte për pastrim dhe mirebmajte të veturave etj.

Luxline Shpk kerkon Agjent të shitjes në teren.

Luxline Shpk ofron kushte të mira pune dhe vetur për teren.

Kandidatët duhet të jenë nga regjioni I Shtimes, Ferizaj dhe Lipjan.

Detyrat dhe përgjegjësit.

 • Prëgaditjen e planit të vizitave në teren.
 • Prezantimin dhe shitjen e produkteve në teren.
 • Inkasimin e faturave të hapura.
 • Përegaditjen e ofertave.
 • Realizimin e planit të shitjes.
 • Bënë raporte për punen gjatë ditës .
 • Raporton te menagjeri.

Kualifikimet e kerkuara

 1. Të ketë përfunduar së paku shkollën e mesme.
 2. Preferohet përvoje pune në shitje.
 3. Aftësi të shkëlqyera komunikuese
 4. Patent shofer kategoria B.

Të interesuarit mund të dërgojne CV-të bashke me një foto në E-mail adresen; luxline.ks@gmail.com

Vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen.

Konkursi është i hapur deri më 25.09.2018

Expired

Share

Advertising