Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prizren

Agjent i shitjes – në rajonin e Ferizajit (1), Shitës ne filiale – Ferizaj (2)

Agjent i shitjes – në rajonin e Ferizajit (1), Shitës ne filiale – Ferizaj (2)

Information

Publish Date

12.09.2018

End Date

26.09.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Ferizaj

Job Description

Ofertë për punësim – Ferizaj

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 50 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet.

Agjent i shitjes – në rajonin e Ferizajit (1pozitë e lirë)

Shitës ne filiale – Ferizaj (2 pozita të lira)

Detyrat e juaja – Agjent i shitjes

 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Detyrat e juajaShitës ne filiale

 • Mikpritja e klientit
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
 • Shitja aktive e produkteve tona
 • Pregaditja e porosive
 • Faturimi dhe inkasimi

Profili juaj

 • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
 • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Menaxher i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formëstandarde mund ta gjeni në këtë link:

http://www.autoservicepartner.com/site/?faqe=19

Data e fundit për aplikim: 26.09.2018

Expired

Share

Advertising