Log in
X

Company Name

Radio Taxi Roberti

Phone Number

044 123 660

Company Place

Prishtinë

VOZITES (5)

VOZITES (5)

Information

Publish Date

11.09.2018

End Date

01.10.2018

Categories

| Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

VOZITES (5 Vende)

Përgjegjësitë:

  • Vozitja e pasaxherëve simbas rregullave të brendshme të kompanise
  • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
  • Mirëmbajtja e veturës
  • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
  • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
  • Mosha e preferuar është nga 25-50 vite

Benefitet e punemarresit:

  • Kontratë pune agatgjate
  • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 045-299-266 dhe deri ne ora 18.00.

Konkursi do te jete i hapur deri me daten 01.10.2018

Expired

Share

Advertising