Log in
X

Company Name

Nëntë Vëllezërit Sh.p.k

Phone Number

044 55 44 54

Company Place

Prishtinë

VOZITËS (20 Pozita)

VOZITËS (20 Pozita)

Information

Publish Date

11.09.2018

End Date

30.09.2018

Categories

| Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania "Nëntë Vëllezërit" Sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitën e më poshtme:

VOZITËS (20 Pozita)

Përgjegjësitë:

  • Vozitje të materialit gurorë simbas rregullave të brendshme të kompanisë
  • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
  • Mirëmbajtja e automjetit
  • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë patent shofer të kategorisë C1E/CE (Minimum 3 vite me përvoj pune)
  • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
  • Mosha e preferuar është nga 22-45 vite

Benefitet e punëmarresit:

  • Kontratë pune afatgjatë
  • Pagë konkurrente
  • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartë cekur të dërgojnë CV-ne me postë elektronike email: nentevellezerit.sh.p.k@gmail.com  , apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 044-239-160 / 044124505 / 044143-620

Në intervistë do të thirren vetëm ata që përzgjedhen në rrethin e ngushtë, konkursi i hapur deri me daten 30.09.2018

Expired

Share

Advertising