Log in
X

Company Name

Komuna e Kamenicës

Phone Number

Company Place

Kamenicë

Zyrtar i Lartë për Kadastër dhe Gjeodezi

Zyrtar i Lartë për Kadastër dhe Gjeodezi

Information

Publish Date

20.09.2018

End Date

20.09.2018

Categories

Komunë

Job Places

Kamenicë

Job Description

Expired

Share

Advertising