Log in
X

Company Name

FABIS Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

AGJENT I SHITJES NË TEREN (2)

AGJENT I SHITJES NË TEREN (2)

Information

Publish Date

11.09.2018

End Date

25.09.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

K O N K U R S 

(Vende të lira pune –AGJENT I SHITJES NË TEREN)

FABIS Sh.p.k. nga Fushë Kosova, është përfaqsues exklusiv i Kompanisë FÖRCH nga Gjermania per Kosovë dhe Shqipëri. Me qëllim të zgjerimit të biznesit shpall konkurs per vende të lira pune, për regjionin e Prishtines dhe Prizrenit.

FABIS sh.p.k. shpall konkurs për:

AGJENT I SHITJES NË TEREN (2)

Regjionet: Prishtinë, Prizren

Kualifikimet e kërkuara:

  1. Të ketë të përfunduar shkollimin e mesem.
  2. Preferohet  përvojë pune në shitje.
  3. Të jetë metodik dhe i organizuar.
  4. Fleksibil dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve.
  5. Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
  6. Patent shoferi, kategoria B.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të bashkë me një foto në E-mail adresën: info@fabis.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. 

Vëmendje: Konkursi është i hapur deri më 25.09.2018

Për çdo informacion shtesë kontaktoni në e-mail adresën: info@fabis.biz

Expired

Share

Advertising