Log in
X

Company Name

Spitali - Akat Ortomedica

Phone Number

049938187

Company Place

Prizren

Instrumentar/e te salles operative

Instrumentar/e te salles operative

Information

Publish Date

10.09.2018

End Date

17.09.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prizren

Job Description

Spitali Ortopedik “Akat Ortomedica”, spitali special për ortopedi i licencuar nga Ministria e Shëndetësisë shpall,Konkurs për pranimin në punë

Instrumentar/e te salles operative

Kritere të përgjithshme:

Pozicioni: (2)

Kandidatet duhet te plotesojne kerkesat e meposhtme:

  • Licence e Punes nga Ministria e Shendetesise;
  • Preferohet pervoje pune minimumi 2 vit;
  • Gatishmëri për një punë në ekip dhe ambient dinamik;
  • Njohja e gjuhes shqipe dhe turke, preferohet edhe njohja e gjuhes serbe
  • Çdo kualifikim tjetër është me përparësi.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV dhe dokumentacionin e skanuar në e-mail adresën akatortomedica@hotmail.com ,

Konkursi është i shpallur deri me dt: 17.09.2018

Expired

Share

Advertising