Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Përfaqësues i Shitjes (2)

Përfaqësues i Shitjes (2)

Information

Publish Date

10.09.2018

End Date

24.09.2018

Categories

Shitje

Job Places

Mitrovicë | Prishtinë

Job Description

Kadiu Group një kompani lider në tregtinë me auto pjesë, vajra, bateri dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per poziten:

 • Përfaqësues i Shitjes (Regjioni Prishtine).
 • Përfaqësues i Shitjes (Regjioni Mitrovice).

Detyrat:

 • Njohja shumë e mirë e produkteve te kompanise
 • Mbikëqyrje e klientëve
 • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
 • Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri
 • Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
 • Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kriteret:

 • Te jete i moshes 22-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese, prezantuese & negociuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
 • Te disponoje Patente shoferi.

Përfitimet tuaja:

 • Page mbi nivelin mesatar
 • Trajnim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe me perspektive
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 24.09.2018 ne adresen: hr@kadiu.al.

Expired

Share

Advertising