Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

Drejtor/esh i/e Shitjes

Drejtor/esh i/e Shitjes

Information

Publish Date

10.09.2018

End Date

25.09.2018

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

  • Jeni ju plot entuziazëm dhe udhëhiqni me pasion,
  • ke dëshirë të ngisni zhvillimin dhe rritjen,
  • jeni ju bashkëkohor dhe familjar,
  • keni ju një arsim teknik, komercial ose një diplomë në administrimin e biznesit,
  • dhe ju keni udhëhequr me sukses kompania apo departamente të shitjes?

Atëherë, si një Drejtor/esh i/e Shitjes tek AutoPjesë Partner,
ju do gjeni sfidën dhe rehatin në karrierën tuaj.

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.
Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një nga kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.
Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 10 dyqane, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve, në Kosovë dhe Shqipëri.
Bazuar në edukimin dhe provojnë tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.
Por ne ende kemi shumë në mendje edhe për të ardhmen...

Në qoftë se kemi tërheq interesin tuaj, ju lutem aplikoni deri me datën 25.09.2018 në email: drejtor@autoservicepartner.com

CV e juaj do te shkoj direkt tek Drejtori i kompanisë dhe do te analizohet hollësisht. 

Aplikimi përbëhet nga: Letra motivuese, CV, Diplomat (me nota) dhe referencat e profesioneve.
Vërejtje: Parasysh merren vetëm aplikimet në gjuhën shqipe dhe të kompletuara.

Expired

Share

Advertising