Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

Wellness Center

Wellness Center

Information

Publish Date

10.09.2018

End Date

24.09.2018

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs :

Pozita : Wellness Center (pishine,jacuzzi,fitness dhe sauna)

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Përvojë pune
  • Njohuri rreth punës dhe të jetë fleksibil
  • Të jetë i/e gatshme për bashkëpunim me stafin

Të gjithë të interesuarit të na dërgojnë CV në e-mail:info@hotelinternationalprishtina.com

Me respekt ,

Hotel International Prishtina & SPA                                                                            

 

Expired

Share

Advertising