Log in
X

Company Name

Diakonie Kosova

Phone Number

028 535 620

Company Place

Mitrovicë

Koordinator/e

Koordinator/e

Information

Publish Date

07.09.2018

End Date

17.09.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Diakonie Kosova

Konkurs:

 • Pozita: Koordinator/e

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Punë Sociale
 • Përvojë pune në projekte sociale (NGO), riatdhesim
 • Gjuha gjermane dhe angleze obligative (në të folur dhe në të shkruar rrjedhshëm)
 • Njohuri në pune me kompjuter
 • Përvoje pune në përgaditjen e projektpropozimeve
 • Patent shofer

Përgjegjësitë:

 • Përgaditja e projektpropozimeve
 • Punë në terren
 • Riathdhesimi i të kthyerve
 • Raportime tek donatorët, menaxhmenti, bordi
 • Përgaditja e ndihmave për të riatdhesuarit
 • Komunikimi me departamentet e ndryshme nga Gjermania për të riatdhesuarit
 • Përkthime    

Diakonie Kosova ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe       mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e interesuar nga të gjitha komunitetet në Kosovë.

Të interesuarit duhet të sjellin CV me foto, letër motivuese, dokumentet tjera mbeshtetese (diploma, çertifikata trajnimi, referenca ).

Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Afati i fundit për aplikim është deri me: 17.09.2018 ne ora 16:00

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën : Rr. Bislim Bajgora – Te rampa 40000, Mitrovice, Tel: 028 535 620 Kontakt personat : Fuad Kasumi dhe Arbnor Xhemajli

Aplikacionet mund ti dergoni edhe në adresen elektronike: administration@dtc-kosova.com

Expired

Share

Advertising