Log in
X

Company Name

Fabrika e Armaturës Rroni Fer

Phone Number

049-787-987

Company Place

Gjakovë

Kontabilist, Depoist

Kontabilist, Depoist

Information

Publish Date

07.09.2018

End Date

21.09.2018

Categories

| Kontabilitet | Të tjera...

Job Places

Gjakovë

Job Description

Fabrika e Armaturës ‘’Rroni Fer ‘’ Gjakovë

Shpall konkurs per dy pozita të punës:

Kontabilist me përvojë pune minimum 3 vjeqare , dhe

Depoist,

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, mund ti dërgojnë dokumentet, përmes postës elektronike por edhe fizikisht pran zyreve te kompanisë.

  • CV-në së bashku me foto, si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore të mesme apo universitare; vlen vetem për poziten e Kontabilistit.
  • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse; (Kontabilitet)

Aplikimi bëhet edhe përmes e-mailit - postës elektronike, në: info@rronifer.com

Numri i telefonit 049-787-987

Konkursi mbetet I hapur nga data 07.09.2018 deri më 21.09.2018

Gjakovë

07.09.2018

Expired

Share

Advertising