Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Ekspert për hulumtimin e tregut në fushën e mbledhjes dhe procesimit të Frutave të Malit dhe Bimëve Mjekësore

Ekspert për hulumtimin e tregut në fushën e mbledhjes dhe procesimit të Frutave të Malit dhe Bimëve Mjekësore

Information

Publish Date

07.09.2018

End Date

20.09.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë | Rajonale

Job Description

Expired

Share

Advertising