Log in
X

Company Name

M&D Call Center

Phone Number

046 149 293

Company Place

Prishtinë

Call Agent/e Gjuhë Shqipe

Call Agent/e Gjuhë Shqipe

Information

Publish Date

07.09.2018

End Date

15.09.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

M&D CALL PRISHTINE !!!!!!!!!!!!!!!
 
E flisni gjuhen Shqipe rrjedhshum ?
Tingëlloni këndshëm në telefon?
Je dinamik dhe flisni shumë?

Kërkohen 
 
Call agent/e në call center
Të cilët kanë njohuri të mira kompjuterike
Të jenë të aftë të punojnë në mënyrë ekipore
Vendndodhja: Prishtinë:
Kontaktoni: 046 149 293.
 
Mund te kontaktoni prej ores 14:00 deri ne ora 17:00 
 
Kushtet e punes:Paga Fikse + bonus
Orari i punës: E Hënë-E Premte 15:00 -20:00 ;
Data e fillimit: 07.09.2018 deri me dat 15.09.2018
 

Expired

Share

Advertising