Log in
X

Company Name

BRUPHARM SH.A.

Phone Number

045 896 100

Company Place

Prishtinë

PËRFAQËSUES MJEKËSOR, AGJENT I SHITJES SË PRODUKTEVE FARMACEUTIKE, DISTRIBUTOR I PRODUKTEVE FARMACEUTIKE

PËRFAQËSUES MJEKËSOR, AGJENT I SHITJES SË PRODUKTEVE FARMACEUTIKE, DISTRIBUTOR I PRODUKTEVE FARMACEUTIKE

Information

Publish Date

06.09.2018

End Date

20.09.2018

Categories

| Mjekësi | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania farmaceutike “Brupharm Sh.A.’’,me zgjerimin e fushës së veprimtarisë dhe strategjisë së marketingut dhe shitjes në Kosovë, kërkon bashkëpunëtorë dhe me këtë rast shpallë konkurs për vende të lira të punës:

1. PËRFAQËSUES MJEKËSOR

Përshkrimi i vendit të punës:

 • Përpilimi, përcjellja dhe realizimi i planit të punës,
 • Vizita të rregullta institucioneve shëndetësore,
 • Mbajtja e kontakteve dhe vizita të kohëpaskohëshme të pikave shitëse (farmacive).

Kriteret:

 • Të ketë të mbaruar arsimin e lartë në degët mjeksore apo biokimi,
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
 • Te ketë aftësi organizative dhe kreativiteti,
 • Te ketë njohuri të programeve Microsoft Office,
 • Te ketë patentë shofer të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-në (të përmbajë fotografinë e kanditatit) e tyre në email adresën office@brupharm.info

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

2. AGJENT I SHITJES SË PRODUKTEVE FARMACEUTIKE

Përshkrimi i vendit të punës:

 • Përpilimi, përcjellja dhe realizimi i planit të punës,
 • Vizita të rregullta të pikave të shitjes (farmacive).

Kriteret:

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar Edukimin e lartë,
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
 • Të jetë person energjik, ambicioz dhe i/e disiplinuar në punë,
 • Te ketë patentë shofer të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-në (të përmbajë fotografinë e kanditatit) e tyre në email adresën office@brupharm.info

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

3. DISTRIBUTOR I PRODUKTEVE FARMACEUTIKE

Përshkrimi i vendit të punës:

 • Dërgimi i produkteve farmaceutike në pikat e shitjes.

Kriteret:

 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese,
 • Të jetë person energjik, ambicioz dhe i/e disiplinuar në punë.
 • Te ketë patentë shofer të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-në (të përmbajë fotografinë e kanditatit) e tyre në email adresën office@brupharm.info

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

Expired

Share

Advertising