Log in
X

Company Name

Petrol Company

Phone Number

038 601 057

Company Place

Prishtinë

Pergjegjese per Marketing

Pergjegjese per Marketing

Information

Publish Date

05.09.2018

End Date

19.09.2018

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Petrol Company me seli ne Fushe Kosove shpalle konkurs per :

Pergjegjese per marketing - 1 -Pozite (femer)

Kushtet dhe kualifikimet :

  • Te kete te perfunduar fakultetin ekonomik dega Marketing e preferueshme.
  • Te kete pervoje pune ne lemin e marketingut minimumi 2 vite.
  • Te jete person fleksibil dhe komunikativ, si dhe i/e gatshem per punen nen presion dhe me afate te caktuara kohore.
  • Koordinon vartësit në fushën e shitjes si dhe mban kontakte të vazhdueshme me kompani marketingu për rishitjen e shërbimeve të marketingut, si dhe dizajnon pritshmëritë dhe objektivat e shitjes për vartësit.

Konkursi mbetet i hapur deri me date 19.09.2018

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-te (asgje tjeter perpos CV) e tyre ne email adresen : arbresha.blakaj@petrolcompany.biz

Vetem kandidatet te cilet perzgjidhen ne listen e ngusht, do te kontaktohen!

Expired

Share

Advertising