Log in
X

Company Name

Auto Sallon Ferrari

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtor për pastrimin e veturave në sallon

Punëtor për pastrimin e veturave në sallon

Information

Publish Date

05.09.2018

End Date

16.09.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

“Auto Sallon Ferrari", shpall konkurs për: Punëtor për pastrimin e veturave në sallon.

Detyrat:

  • Mirëmban veturat
  • Pastron ato sipas kerkesave te Menaxherit
  • Të mbani kontakt të vazhdueshëm me menaxherin mbikqyres
  • Të punoni në përmbushjen e qëllimeve të kompanisë

Kushtet:

  • Përvojë pune në sallon të veturave
  • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës
  • Përparsi kanë banoret e Prishtinës, Fushë Kosovës dhe Lipjanit

Mënyra e Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit të gërgoni CV-në në këtë e-mail adresë: ahmetiahmet111@gmail.com  me titull “Aplikim për Punë për poziten (pozita per te cilën aplikoni): ”.

Adresa:

Auto salloni Ferrari gjendet ne Prishtine, saktesisht ne Veternik. Eshte rruges Prishtine - Ferizaj perball Albi Mall.

Expired

Share

Advertising