Log in
X

Company Name

Hotel Denis

Phone Number

044916559

Company Place

Prishtinë

Kuzhinier/e (1), Kamarier/e (1), Recepsionist/e (2)

Kuzhinier/e (1), Kamarier/e (1), Recepsionist/e (2)

Information

Publish Date

05.09.2018

End Date

19.09.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel Denis shpalle konkurs per keto pozita:

1.Kuzhinier/e.
2.Kamarier/e,
3.Recepsionist/e (2 Pozita).

Kandidatet duhet te kene pervoje pune.

Per pozitat Kamarier dhe Recepsionist/e eshte e obligushme njohja e gjuhen angleze.

Te gjithe te interesuarit te lajmerohen ne kete numer: 044 916 559.

Email: reservation@hotel-denis.com

Adresa: Rr: Ahmet Krasniqi, Nr 112, Arberia, Prishtine.

Expired

Share

Advertising