Log in
X

Company Name

Kosova-Women 4 Women

Phone Number

Company Place

Prishtinë

THIRRJE PËR APLIKIM - në pakon e trajnimeve/ këshillave me synim të ngritjes së kapaciteve biznesore dhe menaxheriale

THIRRJE PËR APLIKIM - në pakon e trajnimeve/ këshillave me synim të ngritjes së kapaciteve biznesore dhe menaxheriale

Information

Publish Date

04.09.2018

End Date

18.09.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising