Log in
X

Company Name

SKY PLAST

Phone Number

049-521-601

Company Place

Prishtinë

Komercialist-Ambullantiv

Komercialist-Ambullantiv

Information

Publish Date

01.09.2018

End Date

14.09.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

"SKY PLAST"SHPK shpall konkurs per;
 
Komercialist-Ambullantiv (1 Pozite).
 
Detyrat:
Të bëj shitjen e produkteve tona si dhe dergesen e porosisë në të gjitha qytetet e Kosovës. 

Aplikuesi duhet të ketë provojë pune si dhe njohjen e terenit më së paku 2 vjet.
 
Të gjithë ata që aplikojnë janë të obilguar të dërgojn CV në e-mailin e firmës skyplast.ks@gmail.com , ata që pranohen në intervistë do ti lajmrojmë.
 
Me Respekt: SKY PLAST SH.P.K

Expired

Share

Advertising