Log in
X

Company Name

Schafer

Company Place

Prishtinë

Shitës/e, Arkatare

Shitës/e, Arkatare

Information

Publish Date

01.09.2018

End Date

14.09.2018

Categories

Shitje | Arkatar

Job Places

Prishtinë

Job Description

Schafer në Albi Mall, është në kërkim të shitësve dhe arkatereve që kanë dëshirë të jenë pjesë e një ekipe që punon për produktet më kualitative.

Mashkuj apo femra, të moshës 25-35 vjeçare, me përvojë pune 2-3 vjeçare, dhe me njohuri të gjuhës angleze, inkurajohen të dërgojnë CV-të në këtë e-mail adresë: turkerkefe@magmahouse.com

Expired

Share

Advertising