Log in
X

Company Name

KRK LLC

Phone Number

Company Place

Gjakovë

Agjent tregëtar

Agjent tregëtar

Information

Publish Date

31.08.2018

End Date

14.09.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Gjakovë

Job Description

K O N K U R S

Në kuadër të shtrirjes sa më të gjerë të tregut dhe plasimit të produteve të reja kmpania KRK L.L.C shpall këtë konkurs

Agjent tregëtar

Detyrat dhe përgjegjësit

  • Identifikimi i blerësve të rinj
  • Hulumtimi i tregut për plasimin e produkteve
  • Kontaktimi i blerësve dhe prezentimi i produkeve në tërë teritorin e Rrafshit te Dukagjinit.
  • Kontaktimi i blersve ekzistues
  • Mirmbajtja e kontratave ekzistuese

Nga kandidati/ja i/e sukseshshme pritet të tregojë motiv të lart dhe angazhim.

Kompania KRK L.L.C operon në tregun e Rrafshit te Dukagjinit. Është përgjëse për shitjen dhe distribuimin e produkteve të sheqerkave Haribo , Folieve për kuzhina Sharm dhe produkte të tjera.

Të interesuarit të dërojnë CV (dhe për cfardo pyetje) në e-mail adresën: korabkryeziu@gmail.com

Afati aplikimit deri me 14.09.2018

Expired

Share

Advertising