Log in
X

Company Name

PRO AQUA -VIVENSO

Phone Number

045900045

Company Place

Prishtinë

Agjentë të Shitjes (45)

Agjentë të Shitjes (45)

Information

Publish Date

31.08.2018

End Date

15.09.2018

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Përfaqësia "Eagle's Group" për Kosovë e kompanisë Gjermane "PRO AQUA -VIVENSO"me traditë 50 vjeqare në tregun Botëror prezente në më shumë se 82 shtete  shpallë konkurs për" 45 Agjentë të Shitjes me pagesë standart EVROPIAN".
 
---PUNSIM I MENJËHERSHËM---
              045/900045
 
Kualifikimet e kërkuara : 
 
-Patent shoferin kategoria "B".
 
-Kandidatët me vetura personale si dhe çiftet kanë përparsi në përzgjedhje.
 
-Të jenë komunikativ dhe të gatshëm për punë ekipore.
 
-Të përzgjedhurve u mundësohen trajnime profesionale dhe udhëtime jashtë vendit.
 
-Ata që avancohen në menagjer ju sigurojm VIZËN SHENGEN 6 mujore.
 
- Pagesa me standarte europiane + Bonuse + Shpërblime javore , Mujore dhe  Vjetore.
 
Të gjithë të interesuarit të dergojnë CV-të në email adresen: eaglesgroupks@gmail.com ose na kontaktoni në tel apo viber 045900045.
 
Gjendemi në Bregun e Diellit ,përmbi banesat e bardha ngjitun me pompën e benzines AL-PETROL objekti 3 kate me llogot e SHQIPONJES DY KRENARE në rrugën kryesore.
 
Stafi jonë ju uron SUKSESE.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook