Log in
X

Company Name

Gazeta Lajm

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Gazetarë/e, Moderatorë/e, Realizatorë/e, Kameramanë/e, Montazherë/e, Dizajnerë/e, Gazetarë për portal, Menaxher/e i/e Marketingut, Software Developer/Zhvillues-Software/ Programues, IT Application & Digital Engineer, Dizajner Grafik

Gazetarë/e, Moderatorë/e, Realizatorë/e, Kameramanë/e, Montazherë/e, Dizajnerë/e, Gazetarë për portal, Menaxher/e i/e Marketingut, Software Developer/Zhvillues-Software/ Programues, IT Application & Digital Engineer, Dizajner Grafik

Information

Publish Date

11.08.2018

End Date

30.09.2018

Categories

| Media

Job Places

Prishtinë

Job Description

Gazeta Lajm shpall konkurs për:

1.Gazetarë/e
2.Moderatorë/e,
3.Realizatorë/e,
4.Kameramanë/e,
5.Montazherë/e,
6.Dizajnerë/e,
7.Gazetarë për portal,
8.Menaxher/e i/e Marketingut,
9.Software Developer/Zhvillues-Software/ Programues,
10.IT Application & Digital Engineer,
11.Dizajner Grafik.

Konkursi hapet sot dhe mbyllet me datën 30 shtator 2018.

Aplikuesit për këto pozita duhet të kenë përgatitje superiore profesionale, njohje të punës në kompjuterë, aftësi të shkëlqyeshme komunikuese, të flasin rrjedhshëm gjuhën shqipe dhe atë angleze,  të jenë kreativë dhe të gatshëm për të punuar nën presion.

Kandidatët duhet t’i dërgojnë CV-të (me foto) në e-mailin: lajmgazeta@gmail.com

Inkurajohen të aplikojnë profesionistë të dëshmuar në profesionet e cekura më lart dhe të rinjë entuziastë dhe kreativë.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising