Log in
X

Company Name

Aldex Qeramika

Phone Number

045 585 986

Company Place

Prishtinë

Pastruese

Pastruese

Information

Publish Date

10.08.2018

End Date

30.08.2018

Categories

| Pastrues

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania Aldex Qeramika kerkon te punesojë 1(nje) pastruese  për sallonin e qeramikes dhe sanitarise në Pejë.

Kanditatet e interesuara mund te aplikojnë online duke derguar CV në emejll adresen:

info@aldex2.com

ose

te paraqiten tek Aldex Qeramika ne rr.Zhuj Selmani ne Pejë

Afati i aplikimit është deri me daten
30.08.2018.

Expired

Share

Advertising