Log in
X

Company Name

Frutti

Phone Number

045160016

Company Place

Prizren

Punëtor sezonal

Punëtor sezonal

Information

Publish Date

10.08.2018

End Date

13.08.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Shpallje për punë!

 

Për plotësimin e vendeve të lira për:

 

Punëtor sezonal

 

"Frutti" fton të interesuarit që të bëhen pjesë e programit sezobal, i cili do të ju mundësojë të rinjëve që të marrin njohuri praktike në sektorin privat.

 

Punëtorët do të kenë mundësi që të ndjekin aktivitetet ditore të punës në sektorin privat, të përfitojnë njohuri të reja dhe mundësi punësimi në "Frutti".

 

Puna sezonale do të jetë në Reçan-Prizren dhe do të zgjasë 1 muaj.

 

Përparësi do të kenë kanditatët me:

 

– Përgaditje akademike nga fusha përkatëse ne sektor të prodhimit.

– Aftësi të mira të komunikimit ,

– Aftësi të mira ambientuese

– Gadishmëri pët të punuar me orar të plotë të punës.

 

Kandidatët të cilët aplikojnë duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 

– CV-në së bashku me dëshmitë përcjellëse,

– Letër Motivuese

– Kopjen e Letërnjoftimit,

– Çertifikatat e trajnimeve eventuale.

 

Aplikimi bëhet përmes emailit – postës elektronike, në:

 

fitorehoxha.frutti@gmail.com dhe nertil.frutti@gmail.com

 

Per cdo info shtese, kontaktoni 045160016.

 

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 13.08.2018 , Ora 12:00h.

Expired

Share

Advertising