Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Arsimtar/e të gjuhës angleze dhe administratë

Arsimtar/e të gjuhës angleze dhe administratë

Information

Publish Date

10.08.2018

End Date

31.08.2018

Categories

| Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Portal Pune" Sh.p.k per klient të sajë me adresë në Prishtinë, shpall konkurs për:

Arsimtar/e të gjuhës angleze dhe administratë

1. Arsimtare e gjuhës angleze (për fëmijë  të mitur)

KUSHTET:
Përveç kushteve të përgjithshme të përcaktuara me ligj, kandidatët duhet t'i plotësojnë edhe këto kushte të veçanta:

·Të ketë të kryer fakultetin ose të jetë absolventë e gjuhës angleze

·Të ketë përvojë pune në mësimdhënie

·Si dhe të ketë dëshirë për të punuar në fushën e arsimit.

2. Administrate

·Të kujdeset për gjithë dokumentacionin

·Të kujdeset për aktivitetet e punës

·Të merret me email-a zyrtare

·Të bëjë përkthime nga gjuha Angleze në atë Shqipe dhe anasjelltas

Vetëm kandidatet qe i plotësojnë kushtet do të thirren në intervistë.

Të interesuarit CV e tyre dhe letrën motivuese mund t'i dërgojnë deri më datën 31.08.2018 në email adresën: eglishschool.hd@gmail.com

Expired

Share

Advertising