Log in
X

Company Name

Bukatore Pan Pan

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Banakiere/ Shitëse

Banakiere/ Shitëse

Information

Publish Date

09.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

“PanPan” në Prishtinë (Ulpianë & Grand Store)

dhe Fushë Kosovë

Shpall konkurs: Banakiere/ Shitëse

Përgjegjësitë kryesore:

  • Mirëpritja dhe ofrimi i shërbimeve klijetëve
  • Marrja e porosive nga klientët dhe personeli dhe koordinimi i punëve me pastiqerë
  • Ndihmesa në pjekjen e llojeve të ndryshme të bukëve, simiteve, gjevrekëve, byrekëve dhe llojeve tjera nga brumi.

Kushtet e përgjithshme:

  • Preferohet së paku një (1) vit përvojë pune në punët e sipër theksuara ose punë tjera të ngjashme
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti
  • Njohja e gjuhës Angleze është përparsi

Procedura e Aplikimit:

Kandidatet e interesuara mund te dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com, deri më datën 15.08.2018.

Vërejtje:TEK SUBJEKTI TË CEKET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme.

Expired

Share

Advertising