Log in
X

Company Name

FAME Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Dizajner i/e modës, Rrobaqepëse

Dizajner i/e modës, Rrobaqepëse

Information

Publish Date

09.08.2018

End Date

23.08.2018

Categories

Të tjera... | Rrobaqepëse

Job Places

Prishtinë

Job Description

FAME Sh.p.k është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të udhëhequr me pozitat:

1) Dizajner i/e modës

Përgjegjësitë:

 • Ndërtim i patronit dhe modelim (pattern cutting);
 • Ndërtimi dhe gradimi i veshjes;
 • Përgatitje e mostrave për prodhim;
 • Punimi i patronave për pozicionime të detaleve të ndryshme në veshje:
 • Bashkëpunim me prestarin dhe rrobaqepësen për finalizim për prodhim;

Kualifikimet:

 • Absolvent apo të përfunduar fakultetin ose shkollimin e lartë profesional (profili arsimor /Dizajn mode);
 • E preferushme përvojë pune me Software të dizajnit të modës;
 • Njohuri mbi përdorimin e kompjuterit, Adobe Illustrator, paketës MS Office (Word, Excel, Outlook).

2) Rrobaqepëse

Përgjegjësitë:

 • Të dijë ti përdorë makinat prerëse elektrike;
 • Të jetë i vëmendshëm gjatë punës me makina prerëse;
 • Të shtroj materialin për prerje;
 • Të bëjë selektimin e detajeve të veshjes dhe pozicionimin në fotografinë prerëse.                                                                               
 • Të bëjë prerjen sipas instruksioneve dhe rregullave teknike të ofruara nga personeli përgjegjës;      

Kualifikimet:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme (preferohet shkollim profesional në lëmin e konfeksionit/rrobaqepësisë; 
 • Të ketë 3 vite përvojë pune në rrobaqepsi;                                                                                    
 • Njohuri të përgjithshme në proceset teknologjike të prerjes.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CVpërmes e-mail adresës elektronike në:info@fame-rks.com , gjithashtu për pozitën 1) Dizajner i/e modës duhet të bashkangjiten edhe portofoliot. CV mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë FAME me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan(kompleksi Bucaj Shpk).

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 09 Gusht 2018 deri me 23 Gusht 2018.

Expired

Share

Advertising