Log in
X

Company Name

Art Aluminium Shpk

Phone Number

038 74 86 40

Company Place

Prishtinë

Punëtorët do të kryejn punë në fabrikë në sektorin e Prodhimit dhe sektorin e Ngjyrosjes (15)

Punëtorët do të kryejn punë në fabrikë në sektorin e Prodhimit dhe sektorin e Ngjyrosjes (15)

Information

Publish Date

09.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

KONKURS PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS

ART ALUMINIUM SH.P.K me seli në Fushë Kosovë, shpall konkurs për vende të lira të punës, në këtë pozitë:

PUNËTORË FIZIK

1. Punëtorët do të kryejn punë në fabrikë në sektorin e Prodhimit dhe sektorin e Ngjyrosjes (15 Punëtorë)

Kualifikimet:

  • Mosha mbi 20 vjec
  • Të ketë përvojë pune.

Të gjithë të interesuarit duhet të lajmerohen në zyret e Art Aluminium adresa: Rr.Shefki Kuleta nr.1 - Fushë Kosovë.

Për cdo informat na kontaktoni në tel. 038 74 86 40, ose email: info@artaluminium.com

Konkursi mbetet I hapur 8 ditë nga dita e shpalljes.

Expired

Share

Advertising