Log in
X

Company Name

EA Nordic Sales SH.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes ne gjuhë Suedeze

Agjent të shitjes ne gjuhë Suedeze

Information

Publish Date

09.08.2018

End Date

09.10.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune

EA Nordic Sales SH.P.K

Kërkojmë agjent të shitjes në gjuhë suedeze ne Prishtinë

Ofrojmë

  • Page fikse + plus provizione/bonuse
  • Kontratë sipas ligjit te punës
  • Trajnime
  • Orari 09.00 – 16.00 (e Shtuna dhe e Diela pushim)
  • Korrektësi
  • Ambient miqësore

Aplikuesit duhet te flasin gjuën suedeze rrjedhshëm. Puna fillon me 15 tetor.

Për aplikim na kontaktoni ne email: arbnesha.demaku@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook