Log in
X

Company Name

MAXI

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e i/e marketit

Menaxher/e i/e marketit

Information

Publish Date

08.08.2018

End Date

22.08.2018

Categories

| Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Maxi shpall konkurs për:

Menaxher/e  i/e marketit

Përgjegjësitë kryesore: 

  • Organizimi dhe përgjegjësia për mbarëvajtjen e punëve
  • Organzimi i stafit dhe delegimi i punëve
  • Kontrollimi i procesit të furnizimit, pranimit, merchendisingut, dhe shitjes
  • Përgatitja dhe përpunimi i raporteve ditore dhe mujore
  • Implementimi i ndryshimeve të kerkuara nga zyra qëndore
  • Kontrollimi i kualitetit
  • Kontrollimi i procesit të shërbimit dhe mikpritjes ndaj konsumatorëve
  • Te kete experience pune ne lamine e shitjes me pakice dhe shkollimin e duhur

Vendi I punes eshte ne Prishtine

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike e-mailit, duke dërguar CV-në: info@maxiks.com

Konkursi do të jetë i hapur prej datës 08 Gusht 2018 deri më 22 Gusht 2018.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Ju mirëpresim!

Expired

Share

Advertising