Log in
X

Company Name

Meridian Express

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkëtar/e, Sektorist/e, Kuzhinier/e, Asistent/e Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shitës/e

Arkëtar/e, Sektorist/e, Kuzhinier/e, Asistent/e Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shitës/e

Information

Publish Date

08.08.2018

End Date

21.08.2018

Categories

| Arkatar | Shitje | Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 36 dyqane në territorin e Kosovës, ku qëllimi ynë është shërbimi i konsumatorëve tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes. Me konceptin e ri të dyqaneve, ku është inkuadruar Meridian Kitchen dhe Buka Bakery, konsumatorëve ju ofrohet  po ashtu një llojllojshmëri e produkteve cilësore nga këndi i shërbimit të ushqimit.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik i punës, prandaj ne ju inkurajojmë që të i bashkangjiteni familjes sonë në pozitat e lira si më poshtë:

  • Arkëtar/e
  • Sektorist/e
  • Kuzhinier/e
  • Asistent/e Kuzhinier/e
  • Kamarier/e
  • Shitës/e

Vendet e punës (25) janë të hapura për shtatë qytetet kryesore: Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Mitrovicë, Gjakovë dhe Pejë.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike e-mailit, duke dërguar CV-në në: apliko@meridianexpress.com.

Konkursi do të jetë i hapur prej datës 08 Gusht 2018 deri më 21 Gusht2018.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Ju mirëpresim!

Expired

Share

Advertising