Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

Nikoqire (Mirëmbajtëse e dhomave)

Nikoqire (Mirëmbajtëse e dhomave)

Information

Publish Date

08.08.2018

End Date

21.08.2018

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs :

Pozita : Nikoqire (Mirëmbajtëse e dhomave)

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Përvojë pune në pastrim 
  • Njohuri rreth punës dhe të jetë korrekte në punë
  • Të jetë e gatshme për bashkëpunim me stafin

Të gjithë të interesuarit të na dërgojnë CV në e-mail:info@hotelinternationalprishtina.com

 Me respekt ,

Hotel International Prishtina & SPA                                                                                               

 

Expired

Share

Advertising