Log in
X

Company Name

Carpisa

Phone Number

Company Place

Prizren

Store Manager/Ass Store Manager

Store Manager/Ass Store Manager

Information

Publish Date

08.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

| Menaxher

Job Places

Prizren

Job Description

Vend i Lirë Pune.

Dyqani Carpisa në Prizren shpall konkurs për Store Manager/Ass Store Manager

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Koordimi dhe komunikim me ekipën e Carpisa-s
 • Krijimin, drejtimin dhe trajnimin e stafit
 • Realizimin e planit të shitjes
 • Monitorimin dhe kontrollimin e rregullave dhe procedurave te punës së Brand-it Franchise

Kualifikimet:

 • Minimum   3 vite përvojë pune në fushën e shitjes( modë,aksesore)
 • Përvoje në menaxhimin e stafit
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit
 • Aftësi te mira në përdorim te kompjuterit( MC Office)
 • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze në të folur dhe në të shkruar, përparësi njohja e gjuhës italiane
 • Ofrojmë:
 • Page mujore fikse,plus bonuse në rezultatin e treguar
 • Trajnim falas në Kompani dhe jashtë vendit
 • Puna në ambient të ri dhe dinamik

Si të Aplikoni

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-ne e tyre në e-mail adresën carpisa.ks@gmail.com  deri me datën 15.08.2018.

Expired

Share

Advertising