Log in
X

Company Name

RSM COMPANY

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Bageristë, Punëtorë terreni

Bageristë, Punëtorë terreni

Information

Publish Date

07.08.2018

End Date

28.08.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Kompania: “RSM COMPANY” sh.p.k me seli në Çagllavicë, rr. Dardanët, nr 21, Prishtinë shpall konkurs për pozitën:

Bageristë dhe Punëtorë terreni

Kërkesat minimale per Bageriste:

- Shkolla e mesme,

- Te posedoj patente shofer B.

- Te kete pervoje se paku 3 vjecare ne vozitjen e bagerit/eskavatorit ne punime te ndertim te rrugeve, kanalizim, ujesjelles etj.

Kërkesat minimale per Punetore terreni:

- Shkolla e mesme,

- Te posedoj patente shofer B.

Detyrat e punës:

- Punë në terren ne projekte ku bene ekzekutimin e punimeve kompania “RSM COMPANY”sh.p.k;

- Kontribon në realizimin dhe zhvillimin e projekteve;

- Kontribon në realizimin e punës së vazhdueshme bashke me punetoret e tjere në terren;

- Kryen edhe punë të tjera që i kërkohet nga punëdhënësi.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, mund te lajmerohen ne numrin e telefonit 045 977 750 (Jo ne Viber), si dhe ne emailet: rsm.prishtina@gmail.com  dhe   shpatkameri.rsm@gmail.com , nga ora 08:00 – 16:00.

Expired

Share

Advertising