Log in
X

Company Name

Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA ”

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Këshilltar për klient

Këshilltar për klient

Information

Publish Date

07.08.2018

End Date

17.08.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA ”

Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA”sh.a , lider në sektorin e sigurimeve në Republikën e Kosovës e themeluar në vitin 2002 është antëtare e grupit të njohur risigurues Sava Re me përvojë në fushën e sigurimeve .

KS”ILLYRIA” fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në pozitën:

Këshilltar për klient

Përgjegjësit dhe Detyra e Punës:

 • Informon dhe kshillonklientët për produket/shërbimet,
 • Mirëmban të dhënatelektronikengathirrjet e klientëve,
 • Pregaditofertat për udhëheqësit e linjave të biznesit dhe komercialistëve të linjave të biznesit,
 • Mbështetzyrtarët e shitjeslidhur me pregaditjen e ofertave the kontraktimin e polisave,
 • Bënëkontrollënteknike tëpolisave të sigurimit,
 • Pranon dhe regjistrondamet,
 • Sqaroninformata, kompletontransaksioniet dhe përcjellkërkesat e klientave me tutje, të pranuara në qendrën e thirrjeve,
 • Mirëmban dhe përditëson të dhënat e qendrëssëthirrjeve, me futjen e einformatave,

Edukimi, eksperienca dhe kushtet e kërkuara:

 • Niveli Universitar,
 • Njohje e gjuhës angleze, shkrim dhe lexim i rrjedhshëm
 • Preferohet njohja e gjuhës Sërbo- Kroate
 • Patent shoferikategoria B
 • Aftësi të miraorganizimi dhe planifikimi
 • Njohuri tëmirakompjuterike
 • Të jetë person i besueshëm
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe për ekip
 • Vetëiniciator/e

Të interesuarit, luten të dërgojnë CV dhe Letër Motivimin e tyre vetëm në adresën elektronike: punesimi@illyriainsurance.com; ndërsa nëSubject të shënohet “Këshilltar për klient”

Ju lutem të vizitoni web-faqen tonë: www.illyriainsurance.com ku mund të mësoni më tepër mbi K.S. “ILLYRIA” Sh.a.

Konkursi do të jetë i hapur deri me17.08.2018

Expired

Share

Advertising