Log in
X

Company Name

SHELL

Phone Number

+386 49 940 014

Company Place

Prishtinë

VOZITËS I AUTOBOTIT (5), VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (10)

VOZITËS I AUTOBOTIT (5), VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (10)

Information

Publish Date

07.08.2018

End Date

15.09.2018

Categories

| Vozitës

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

AL-Petrol – Shell License

ShpallKonkurs për 15 vende të lira pune.

Pozita e punës: VOZITËS I AUTOBOTIT (Kategoria C per Kosove – 5 Vende)

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria CE per Kosove dhe jasht Vendit– 10 Vende)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët ,Fushë Kosovë dhe ne email argjent.gashi@alpetrol-ks.com .

Dokumentat e nevojshme pë raplikim:

1. Patent shoferin (kategorin C dhe CE - valide),
2. ADR (valide)
3. Certifikaten e mjekut (valide)
4. Pasaporten (valide)
5. Certifikaten CPC (e preferuar)
6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime(obligative)

AFATI PËR APLIKIM NGA SOT 07.08.2018 –15.09.2018

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook