Log in
X

Company Name

BAJRA N.P.T

Phone Number

+37744232956

Company Place

Prishtinë

SERVISER/ I MOTOSHARRAVE dhe kositëseve të ndryshme të barit (2)

SERVISER/ I MOTOSHARRAVE dhe kositëseve të ndryshme të barit (2)

Information

Publish Date

07.08.2018

End Date

21.08.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

N.P.T ``BAJRA`` me përvojë të gjatë në vend ofron furnizim dhe servisim të pajisjeve kulminanate! Dekadën e fundit ``NPT BAJRA`` ofron edhe një gamë të gjerë të veglave të punës të markave me renome botërore: STIHL, VIKING, BRIGGS&STRATTON, VICTORONOX, FISKARS GARDEN&FISKARS HOME, MATADOR, SPERONI, DECA, GERBER!

NPT BAJRA : Shpall Konkurs për këtë pozitë:

SERVISER/ I MOTOSHARRAVE dhe kositëseve të ndryshme të barit (2 vende të lira pune)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të kordinon punët që ndërlidhen me servisimin e paisjve të larte cekura
 • Të ketë maturi dhe durim me klientët
 • Të respektoj stafin ku punon
 • Të ndihmon të tjerët sa i përket servisimeve
 • Në mungesë të ndoj punetori, e përfaqëson atë në punë, konsultime, sqarime etj..

Kriteret dhe kualifikimet e nevojshme:

 • Të ketë përvojë në punën që kërkohet
 • Njohuri të shkelqyer në servisim
 • Me përgjegjësi dhe përkushtim të bëj punën e kërkuar

Aftësi dhe shkathtësi të nevojshme:

 • Aftësi të mira në komunikom direkt me klientet
 • Aftësi të shkëlqyeshme për raportim tek drejtori i përgjithshëm
 • Aftësi të mësoj shpejtë dhe të përcjell me seriozietet se si rrjedhin gjërat gjatë servisimit.

Ne ju ofrojmë:

Mjedis të shkëlqyeshëm punë dhe zhvillim professional!

Siguri, përparësi, mbështetje

Nëse i plotësoni kushtet e lartëpërmendura, dërgoni CV-në tuaj në adresën:

veesagashi@gmail.com nehati_r@hotmail.com 

Tel: +383 49 713 100

Ju do të kontaktoheni vetëm nëse CV dhe dokumentet e juaja plotësuese do të përzgjedhen nga ekipi jonë.

Afati i aplikimit 14 ditë nga data e publikimit !

Expired

Share

Advertising