Log in
X

Company Name

Restaurant TE HALIMI sh.p.k

Phone Number

+386 49 33 55 22

Company Place

Prizren

Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Banakier/e, Enëlarës/e, Pastrues/e

Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Banakier/e, Enëlarës/e, Pastrues/e

Information

Publish Date

07.08.2018

End Date

07.09.2018

Categories

| Hoteleri

Job Places

Ferizaj | Prizren

Job Description

“Restaurant TE HALIMI”sh.p.k. me seli në Prizren shpall:

KONKURS

 Për plotësimin e vendeve të punës për:

 1. Ndihmës Kuzhinier/e;
 2. Kamarier/e;
 3. Banakier/e;
 4. Enëlarës/e;
 5. Pastrues/e.

Lokacionet:             Prizren; Ferizaj

“Restaurant TE HALIMI” Sh.p.k. me seli në Prizren, është restaurant me traditë shumëvjeçare në gastronomi i cili ofron kushte profesionale duke i plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare si dhe duke ju mundësuar ngritje të suksesshme në karrierë profesionale në gastronomi.

Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të cekura më lartë për nevojat e Restauranteve në Prizren (Abi Qarshia) dhe Ferizaj (Ferizaj Retail Village).

Nga Kandidatët kërkohet:

 • Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
 • Të ketë paraqitje profesionale;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit/teknologjisë;
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të dhe një foto elektronike të bashkangjitur në adresën: info@tehalimi.me

Në subjekt shënohet pozita për të cilën aplikoni. Për informata shtesë mund të kontaktoni në telefon: +386 49 33 55 22, nga ora 09.00-15.00

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.           Datë: 07.08.2018

Expired

Share

Advertising