Log in
X

Company Name

Petrol Company

Phone Number

038 601 057

Company Place

Prishtinë

Punëtorë pompe

Punëtorë pompe

Information

Publish Date

06.08.2018

End Date

20.08.2018

Categories

Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Petrol Company me seli në Fushë Kosovë shpallë konkurs për :

Punëtorë pompe në pikën në qendër të Pejës.

Për pozitën e lartëshenuara aplikuesit duhet të kenë :

  • Shkollimi i mesëm i përfunduar
  • Përvoje pune në lëminë e caktuar e preferueshme.
  • Të jenë persona komunikative dhe të sjellshëm me klientët.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne emailin arbresha.blakaj@petrolcompany.biz ose te lajmerohen ne numrat kontaktues 038 601 057, 601 059.

Konkursi mbetet i hapur deri me: 20.08.2018.

Expired

Share

Advertising