Log in
X

Company Name

ONCALL Prishtina L.L.C.

Phone Number

+38643997373

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes në gjuhë gjermane

Agjent të shitjes në gjuhë gjermane

Information

Publish Date

06.08.2018

End Date

06.09.2018

Categories

| Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE
ONCALL Prishtina L.L.C.

Shpall konkurs pune:
 
Kërkojmë Agjent të shitjes në gjuhën gjermane

Ofrojmë:
1. Produkte profitabile dhe interesante
2. Klimë të këndshme pune dhe ambient modern i punës.
3. Pagesa fikse 500 € ( plus provizione-bonuse ) me kontratë të rregullt sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës.
4. Mundësi ngritje në pozitë (Team leader/ Menaxher i shitjes),
5. Korrektësi, transparencë.
6.Trajnime në lidhje me produktet
Aplikuesit duhet të flasin rrjedhshëm gjuhën gjermane
Për aplikim na kontaktoni direkt në numrin: +38343997373, apo në faqen tonë në Facebook (inbox) Adresa: Tophane (afër Viva Fresh), Prishtinë si dhe një CV të dërgohet në E-mail: oncallprishtina@gmail.com

STELLENAUSSCHREIBEN:
ONCALL Prishtina L.L.C.

Kündigt offene Stellen an:
Wir benötigen Agenten im Bereich Verkauf,

wir bieten:
1. Profitable und interessante Produkte
2. Angenehmes Arbeitsklima und moderne Arbeitsumgebung.
3. Festlohn 500 € (plus Bobus ) mit regulärem Arbeitsvertrag gemäß dem Arbeitsgesetz der Republik Kosovo.
4. Chancen auf Position (Teamleiter / Verkaufsleiter),
Korrektheit, Transparenz.
6.Training
Bewerber sollten fließend Deutsch sprechen
Zur Anmeldung kontaktieren Sie uns direkt unter: +38343997373, oder auf unserer Facebook-Seite (Posteingang) Adresse: Tophane (in der Nähe von Viva Fresh), Pristina, ebenfalls senden Sie uns Ihren Lebenslauf auf E-mail: oncallprishtina@gmail.com

Expired

Share

Advertising