Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Teknolog/Kimist i ushqimit (2

Teknolog/Kimist i ushqimit (2

Information

Publish Date

03.08.2018

End Date

12.08.2018

Categories

| Teknolog

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Teknolog/Kimist i ushqimit (2 Pozita)

Kushtet:

  • Të njihni programet e MS OFFICE,
  • Të jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Fakultetin e përfunduar është përparësi,
  • Mosha 30 - 35 vjeç.

Ofrojmë:

  • Kushte të mira të punes,
  • Mbulimin e shpenzimeve të ushqimit,
  • Kontratë vjetore.

Orari i punes: 08:00 - 16:00 e Hënë e Shtune.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co

(Ju lutemi te cekeni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Afati i fundit për aplikim: 12.08.2018

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising